Nikdo nezabrání, umíráni

Nikdo nezabrání, umíráni

Anotace: Kapku ekologičtější téma...

Myslíte na svojí budoucnost?
Myslíte na životní volnost?
Myslíte na krásu přírody?
Myslí i ostatní národy?
Neutečete od odpovědnosti?
Když nahlédnete do budoucnosti?

Padá déšť, padá
Na kytku, a ta zvadá
Každý kdo ven jít zkusí
Se okamžitě dusí
Kouř se valí z komínů
Pomalu zabíjí každou rodinu
Kyselý déšť je jako jed
A city jsou chladné jako led

A nikdo nezabrání ...
... umíráni

Příroda to už dávno vzdala
Protože se bála
Budoucnost každému vyrazila dech
A život? Ten má pech
Nikdo neposlouchal předpovědi
Je už pozdě na otázky a odpovědi
Teď oheň spaluje povrch planety
Kdo zůstal? Ty!

A nikdo nezabrání ...
... umíráni

Lítost nad tím co se stalo?
Je hrozně málo!
Autor D.Angel, 25.10.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí