To lechtá

To lechtá

Anotace: /**

To lechtáááá...

héépčik,

tak už dost,

nedá se to vydržet,

už ne, prosím.

Tak kdy už skončí ta pylová sezóna?

oči jsou těžké a celá tvář se lechtivostí kroutí,
hlas ztrácí intenzitu, nos mezi očima se rmoutí..

A je to tady zase, neúprosný boj s přírodou...
Poroučí nám, kdy kýchat,
a smrkat k tomu na druhou...

Na čas zastaví v nás rychlé reakce a procesy,
zklidní nás, postaví nepříjemnost do cesty.

Tak si ji vyřeš, ty chytráku,
když máš všechno tak na háku.

Příroda je mocná jako plivající saň,
kdo postaví se jednou proti, nenalezne zbraň.
Autor jerabina, 14.05.2009
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké :)

15.05.2009 01:48:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí