Návrat Krále

Návrat Krále

Anotace: básen jejíž původ není v doušcích čaje ani v cigaretovém kouři...

Byla tam jedna bříza
na ní vyryto pár vět.
Tam uprostřed neznáma,
tam započal můj svět.

Byla jedna borovice
a kolem voněl med.
Výhled odtud na krajinu,
co odešla bych tam hned.

Bylo tam slunečnic pole,
smůla v ohni hořela.
A štěstím potom moje duše
v okamžiku shořela.

Barvy všude se rozlévaly
a já do očí se dívala
odrazu svému v tuni čiré,
co pak lesem se proplétala.

Mech měkkej,jako postel hebká.
Slunce po tváři mě hladilo.
V tu chvíli kdy se srdce tvoje,
do toho mýho zarylo...
Autor urcite.me.neznas, 21.05.2009
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: Tanzania, WAYWARD, Mbonita, Kapka, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST-čková a voní po medu
krásná básnička

03.06.2009 14:44:00 | Tanzania

Hezky přírodní...

21.05.2009 15:57:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí