Pytlák

Pytlák

Anotace: taková blbustka

Vběhnu do chalupy
popadnu brokovnici
otevřu okno
a přiložím ji k líci
muška a hledí
v jedné rovince
až půjde hajnej od lesa
střelím ho do palice
nožem ho vyvrhnu
větévku do tlamy
ty hajzle zelená
si pěkně nahraný
hajný prý lesa pán
lovit smí jen on sám?
hlavu mu vyvařím
přitluču nad dveře
a žebírka pověsím
na háky v komoře.
teď moje jsou posedy
i mundúr zelený
srnčí si vyberu
dle mojí nálady
po horách pochodím
neukryt v remízkách
tiše to prošlápnu
jenom tak v teniskách
Autor raďo, 21.05.2009
Přečteno 413x
Tipy 17
Poslední tipující: BERYL.K, zenge, ziriant, Quigleika, Unyle Pěl, Mario de Janiero, floreciente, WAYWARD, Mbonita, Zambie, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je sen každého pytláka...i když bez hajného už to není tak zábavné...

22.05.2009 11:05:00 | Mario de Janiero

dobre Ty.. :)

21.05.2009 17:33:00 | Zambie

co že máš na něj takovou "pifku"?Nepověsil ti tam někam parohy?

21.05.2009 17:15:00 | Marupiara

laňku si přivedu
od toho posedu
trochu ji ochočím
pohledem do očí...

21.05.2009 16:47:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí