Požár

Požár

Anotace: lidi by si měli dávat v lese pozor na otevřený ohen-nikdo si pak nedokáže domyslet následky

Na nebi sluníčko svítí
ve stromoví ptáci švitoří.
V tom se listí znítí
a les náhle v plamenech hoří.
Ptáci křičí,hulákají,
vždyt v hnízdech mladé mají.
Kdo pomůže jim?Zachrání je?

Pak přijde déšt a uhasí
plameny co zvěř plaší.
Ptáčci poté vrací se
tam,kde měli svá hnízdiště.
Pak ptačí matka zpívá
písen plnou žalu,
když na hnízdo se dívá
plné ohořelých uhlů.
Autor Niccolo, 21.05.2009
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí