Stejně je tu dobře

Stejně je tu dobře

Anotace: xxx

Chodidla hladí bříška pampelišek,
měkounký trávník větřík načechrá,
roztočí tisíc sluncí spadlých z výšek,
v kapičkách rosy na louce u lesa.

Zase jsem děckem vrtošivým,
za tátou schválně klopýtám,
čtyřlístek hledám zrakem chtivým,
sluníčku tečky počítám.

Sytím se vůní jarní louky,
únavu ptáci zahání,
lepší snad symfonie není
než tohle ptačí vyznání.

Poddám se snu - co bylo, je a není.
Kam stále tolik pospíchám?
Se hřbetu dlaně chmýří pampelišky
sfouknu a pošlu vám.
Autor Teop, 21.05.2009
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: Markéta Hl., NikitaNikaT., Bíša, Házté, Lorraine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš pravdu a dík za chmýří :-)

21.05.2009 22:48:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí