Na rybách

Na rybách

Anotace: ...

Když duše má je napadrť
sednu k vodě nahodím prut
otevřu pivo zažehnu oheň
a jenom já ze svým baťohem
v kopřivách ležím opojen
s gambáčem silně propojen
a za zpěvu konipasů
vytáhnu dýku zpoza pasu
ukrojím chlebu máznu paštikou
tak rád bych si to rozdal ze štikou,
je to lepší než v činžáku
být tady a starosti na háku,
na vodě kola se dělají
a potkani přes nohy běhají
čas jsem už porazil je to tak
zbyl mi jen příjemně nízký tlak
místo polštáře mám lopuchy
zkouším to chvilku na muchy
a když usínám zlehka k půlnoci
cítím ty obry vodou se valící
ke břehům jako ponorky,
potáhnu decentně z malrborky,
v tom večeru petky praskají
zas lovím ryby na Dyji
Autor raďo, 21.05.2009
Přečteno 343x
Tipy 19
Poslední tipující: BERYL.K, zenge, ziriant, Quigleika, Vlk v rouše, Kapka, Psavec, Mario de Janiero, Tanzania, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty se máš...

02.08.2009 01:23:00 | BERYL.K

... a tam tě hýčká pohodička :-)

22.05.2009 20:05:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí