Jarní přání

Jarní přání

Anotace: :)

I když mé básnění,
na tom nic nezmění,
stále smím doufat a tiše si přát,
daleko od Tebe, od hvěz a od nebe,
že jednou budeš mě chtít i mít rád.

S Tebou tak vysoko letět nad obzorem,
s rackem si moře a oblouhu plést,
hbitě i zasněně, vznášet se na křídlech,
lehounkých jako dech - nechat se nést.
Autor Vesper, 23.05.2009
Přečteno 440x
Tipy 3
Poslední tipující: Zlatičko, Agniezka, Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí