utopen slzami

utopen slzami

Anotace: nebreč už.....

V těch temných mlhách oceánu
Padám vstříc Poseidonova chřtánu
Jeho zlatý trojzubec do srdce mi bodá
Už mě hladí jeho temná chladná voda
Mrtví umírají dlouho...
V mé poslední vteřině
jež podobá se hodině
Vzpomněl jsem si na své mládí
Jak sluneční paprsky mou kůži hladí
Jak voní tráva čerstvě osečená -
A louka pampeliškami pozlacená
Zalitý potem však v posteli ležím
Na nízký strop zarytě hledím
zdál se mi zase ten strašný sen
že Tvými slzami jsem zatopen..
Autor Chašmodský, 27.05.2009
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé a docela působivé... pěkné obryty, přirovnání...

02.06.2009 14:00:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí