Vítr se prohání

Vítr se prohání

Anotace: ...

Vítr se prohání mezi stromy,
do vlasů se schovává a jen tak něžně si s nimi pohrává.
Je jak malé dítě, co chce si s tebou hrát,
"před pikolou za pikolou, nikdo nesmí stát...".
Tak jen si hraj a buď si jistá,
že tohle dítě dozajista potěšíš.
Jestli ale schováš se tam, kde hned nemůže tě najít,
to pak budeš mít s ním kříž.
Je to rozmazlenec, co vždycky všechno měl.
A i teď měl to, co chtěl.
Jen chvíle mu nestačí,
čekal, že celou noc s ním protančíš...
Neutíkej, nebraň se mu,
vidíš, že to nemá cenu.
Přichází jak lehký vánek,
cestou zpátky stromy láme.
Záleží na jeho náladě? Asi je to tím, kdo si s ním zatancuje...kdo a jak dlouho.
Pomáhá a ničí,
šeptá a pak křičí.
Svolává i blesky, hromy,
na kousíčky drtí domy.
Ty domy, co jen stály a netančily...
Autor Aquinka, 31.05.2009
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí