ocelová mračna

ocelová mračna

Anotace: Moocná kouzelnice-voda čaruje za bouřky své loutkové nitě až k zemi, k lidem

Temnota houstne
mraky se ženou
zlověstný křik letí v oblacích

-mohutný BLESK sjel oblohou až k zemi

Moře se vlní
kapky se derou
skrz mohutné proudy ocelových žil

Ustane shon
pršet přestává
nad ránem vlahý vzduch přichází

Zářivé slunce
radost rozdává
nepronikne jen tam, kde je stín
Autor Shnecek, 08.06.2009
Přečteno 471x
Tipy 4
Poslední tipující: J.U. Ray, Dilla, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí