Stoprocentní holka

Stoprocentní holka

Jsem stoprocentní holka,
co nosí srdce v oblacích.

Hledám k sobě muže,
pro chvilky potěchy.
Co koketuje s mraky,
když vidí čmeláky.

Jsem ta správná holka,
které stačí ptačí zpěv,
co nadýchá se vůně lesa
aby mohla dále pět.

Můj stoprocentní pane,
své srdce nabízím.
Jen se na mě dívej,
dál čmeláků let vnímej,
v blízkosti mé setrvej.
Autor devcatko z jetele, 08.06.2009
Přečteno 250x
Tipy 10
Poslední tipující: Paulín, el viento, Květka Š., Psavec, carodejka, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad toho stoprocentního muže získáš na vždy.

09.06.2009 00:21:00 | Psavec

Citim ze jsi bajecna.

09.06.2009 00:10:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí