Na stráni

Na stráni

Anotace: ...přírodní zákoutí.

Větřík na stráni šumí,
obilí se lehce vlní,
červenají se vlčí máky,
cestička vede kolem studánky,
ozývá se cvrček i kukačka,
u lesa kvete šípková růžička,
v dálce stojí zvonička,
v malebném údolí kaplička.
Autor Jarka, 09.06.2009
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom, labuť, 6thSun, Tanzania
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí