Louka

Louka

Anotace: Hravá

Louka plná květů
tisíc malých světů

vlčí mák a konvalinka
který z brouků tady spinká

zelené a krátké stonky
dlouhé listy, bílé zvonky

na listech krůpěje rosy
jako perly co upustil kdosi

tahle malá kapka vody
vrací brouky do pohody

pro někoho perla,pro jiného pití
když máš žízeň, není zbytí

nad každým květěm tyčí se duha
tady je jedna a tady druhá

spojuje květy jako most
broukům i lidem pro radost
Autor Kara Lee Exl, 12.06.2009
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Agatka, Hloupá Květinka, labuť, 5thelement, Boudicca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Není co dodat, nádhera...

11.12.2009 13:03:00 | Agatka

Příjemná přírodní oddychovka :o)

12.06.2009 08:36:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí