LÉTO

LÉTO

Anotace: na sluníčku na zahrádce u piva.....to člověka napadjí všelijaké hlúúúposti:o))

Léto

Je léto.
Je léto Čééče!
To se chodí do hospod !

Léto je
A všude pívo teče
To jenom v MHD až do trenýrek .... stéká pot !

***

Mě do práce se vůbec nechce
No … v zájmu EKO - vzdávám se jí hned…
bez montérek kupodivu rád a lehce.

Pohled zpoza továrenských vrat?
Fuj!…
A copak?... že mám odolat?

***

Je léto
Čas, tak příjemně se vleče....
A hezká Nymfa “inspirace“….. nu, ta by přišla vhod !

Léto je!
Je léto Čééče!
A lidi chodí do hospod!

***

Luční cestou k vodě přemítám:
I to léto jednou skončí…..
i doba krátkých sukní sličných dam.....

***

Být bez práce, …. a okusit ..... tu dlažbu tvrdé ulice?
Pracovat?... To se mi nechce!
Teď podlehnout chci !!!

jisté Báry od rybníka - minibikin nabídce! -

***

Slunce paprsky tu křivky hladí…
A u rybníka…hezký, do zlatova vopálený kočky


Jak jen moh jsem sakra !!!

doma zapomenout …. ty blbý, ... malý, ....
dioptrický čočky!?!

***

Je léto
Jak říkal jsem…ten čas se vleče
A v mlžném továrenském oparu,
už dávno zapomněl jsem na tu nymfu od rybníka
na Báru
*
Autor buburadley, 15.06.2009
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: j.c., Emira, WAYWARD, ReLaXáToR
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..je to betelny, čeeče, fakt, haluz. pívo a horko a knajpa, tomu říkám léto!!

j.c.ben

21.08.2009 22:02:00 | j.c.

...zajímavě pojato a to tak,že až za ST

15.06.2009 10:57:00 | WAYWARD

Já si to budu muset studijně ještě několikrát přečíst, ale už teď se mi to moc líbí. Tys kouzelník slova. A nebo myšlenky? :-)

15.06.2009 09:30:00 | ReLaXáToR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí