Mlha

Mlha

Anotace: Jel sem busem a neco me napadlo...

Pod zamlženou krajinou
Pod odkrytu peřinou
Vidím kdesi v dálce orla
On snaží se najít svou oběť
Aby ji mohl vepsat do vět
Z každého lesa jednou vychází pára
Ona je steskem stromů po důvěře
Žádný strom nechce, aby z něj udělali dveře
Světla prostupující tou mlhou
Snad chtěla by se stát další duhou
Ukazovat lidem cestu do nebe
Nechat tě podívat do sebe
Najít v sobě sílu podívat se zpátky
Vzpomenout na dávné hrátky
Autor Sebastian_13, 01.11.2005
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to bys měl sedět v buse od rána do večera...Pěkné

01.11.2005 18:39:00 | Sawati

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí