bojky

bojky

Anotace: z jednoho víkendu na Želivce

Vosum vodek
tři myslivce
pak jsme čuchli
trochu k slivce

...Utopil se na Želivce
zkoušel jsem ho rozdejchávat
prejže se to nemá vzdávat
sypal jsem ho drtí živce
sehnal v cívce...220
už se ale nejde vracet
když překročíš smrti břeh
měl holt tenhle víkend pech.

Takže plavci pozor dejte
před plaváním nechlastejte
a když vám to nejde k duhu
zpití plavte radši v kruhu!
Autor zenge, 19.06.2009
Přečteno 227x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí