uplakané léto

uplakané léto

Anotace: :-)

S pláčem v dešti mraků,
hejna mokrých ptáků,
diktátor je šedé nebe,
tohle léto jenom zebe.
Věřím,že slunce jas,
prodere se z mraků zas,
až probudí se léto z chladu,zimy,
natrhej si v louce kopretiny.
Jaro dalo létu do vínku
chladný vzduch
a tisíce dešťových pramínků,
však nebojte,nic není věčné,
ani tohle počasí děsné.
Až dojdou nebi slzy
a bude to už brzy,
tak žár slunečního svitu
osuší slzy na pažitu
pak teprv, až se setmí,
vychutnej si mou báseň letní
Autor Aliklat, 23.06.2009
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí