původní z povodní

původní z povodní

Anotace: no coment

Měl jsem dům s velkou zahradou
tam v stráni pod lesem
akorát třešně dozrály
a s větrem mraky přivály
všechno to voda vzala

Všechno to voda vzala
aniž by se mne ptala
jak dlouho jsi na to dřel?
já léta kouzlil z mála
a teprv letos z jara
jsem se zabydlel

I můj kluk letos v září
tak jako před rokem
měl cupat s taškou do školy
a ty co se ptali jak se daří
teď vyhýbají se obloukem

Zasaď strom
postav dům
zploď syna
piju rum
tam co byl lom
a je mi z toho zima.....
Autor zenge, 29.06.2009
Přečteno 244x
Tipy 16
Poslední tipující: Aliklat, raďo, Rolnička, labuť, ziriant, Mario de Janiero, Mbonita, Psavec, Házté, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...viz reportáž "Co přinesla voda, aneb všechno je jinak" v sekci reportáže.

30.06.2009 11:18:00 | Mario de Janiero

Oprava povodně. To je lidských tragédií.

29.06.2009 22:12:00 | Psavec

Ach ty povedně.

29.06.2009 21:50:00 | Psavec

:-( ST !

29.06.2009 21:19:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí