zazpívej mi,ptáčku

zazpívej mi,ptáčku

Anotace: tak už zase pěkně připaluje

Slunce už pálí,jako v létě,
už oteplilo se na světě,
ještě slyším hromy z dáli ,
to andělíčci bubnovali.
Prosila jsem nebe,
ať propustí slunce z mraků,
a nebe mě vyslechlo,
a slunce vysušilo peří ptákům.
Ptáčku,zazpívej mi písničku,
písničku pěknou,letní,
zaštěbetej aspoň trošičku,
než se venku setmí.
Autor Aliklat, 01.07.2009
Přečteno 602x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná Michaela

04.07.2009 23:28:00 | mys

zase je teplo,v tom smutku

01.07.2009 17:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí