Březen

Březen

Anotace: :-)

8.03.09 11:55

Březen

Březen
jarní čas se blíží
venku se otepluje
sníh taje
voda se zvedá
řeky se rozlívají
místy záplavy vznikají

Však pak se
vše vrací
do svých kolejí
venku je krásně
místy se vítr zvedá
tráva začíná růst
květy místy kvetou
stromy ožívají
ptáci se ozývají

Je březen
čas kdy vše
znovu začíná
jaro se vrací
všemu dává chuť ž
Autor JarekBrnoCz, 04.07.2009
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí