Déšť...

Déšť...

Anotace: snad nikdy neskončí on...?

Zas další večer déšť mou duši stíhá
klapot z ní okapovou rourou
žel nebi mraků neubývá.

Hraje svou píseň v kostách dlažebních
akordy teskné ladí si v mol
tančí blues v lístcích okvětních.

Však mě se nechce ronit slzy s ním.
v kalužích kruhy, pane Archiméde!
každý den vážně nemusím…
Autor Buližník, 04.07.2009
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I v dešti se dá
usmívat a smát
máš li čemu
dokonce i radovat
nepoddat se ponurému

I v dešti se dá
za ruku jít
a bosi na mokrých
dlažebních kostkách
láskou spadlé
kapky roztančit...

05.07.2009 22:45:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí