PLANETY

PLANETY

Anotace: Nevím jestli je to zrovna o přírodě ale .....

Na modrý planetě kvete to .... žije
bouře tu vládnou pak déšť špínu smyje
z voňavých lesů a kamenů od řeky
nikdo tu nemůže přeci žít na věky
to třeba Venuše jméno má nádherný
ležela pode mnou oči zvlášť tajemný
žhavá a nádherná pod mraky vlasů
hladil jsem tělo a hledal spásu

Mars je Bůh války a taky jistota
až nás tu bude víc budoucnost divoká
nakopnem mašiny ke hvězdám vyletí
poslové beze jmen do nových století
jen kousek za humny za Rudou planetou
koule je veliká kam by jsi s raketou
letěl kus života a ňákej den
splnit si od mala klukovskej sen

S obručí na těle cestuje v čase
bez žádnejch zastávek na dlouhý trase
s velikým oběhem podmínky krutý
snadno ji poznáte šaty má žlutý
poslední kolosy bez velkej starostí
putují Vesmírem jako pes za kostí
na kraji soustavy kde hlídaj hranice
smrtelný plyny a chladný vánice

Až jednou Slunce v poslední křeči
ukončí bytí bez dlouhejch řečí
plameny spálí tu ledovou krásu
i malý Merkur propadne jasu
po všem tu zbyde jen mmrazivá temnota
musíme počkat až nová kometa
zaseje život do jiné oblasti
pro nový začátek bez Boží účasti
Autor Pepino 1, 05.07.2009
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezkýý :o)))

05.07.2009 14:13:00 | hellla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí