Noční(k)

Noční(k)

Anotace: ...

Na okamžik
ticho umlká...

Žlutá
růže stolístka
našlapuje
v perských papučích
a zpívá
měsíci
o znameních noci...

Na okamžik
se měsíc zarděl...

Oheň
popad´vlčí mák,
syčí
svojí morseovkou
a hledá,
kudy pryč
z nočního chladu...

Na okamžik
vítr vítězí...

K sobě
choulí se měsíčky
v peří
opelichaných boa
a slibují
lacinou chvíli
vítězství nad vůní letní noci...

Na okamžik
si tu spisuji...

Ale teď už jdu spát...
Autor voedor, 05.07.2009
Přečteno 238x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Bíša, Mbonita, kikis, labuť, Zpátky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí