Sníh

Sníh

Anotace: zima co více nato říct

1.2.2009 11:17

Sníh

Sněží,padá sníh
a bílé vločky
se venku prohání
která znich dopadne
na zem dřív

Ač zimu nemusím
je krásný to pohled
na zasněženou krajinu
kolem nás
kdese vše přikryje
pod bilou peřinou
sněhových vloček

Další důvod k radosti
proty nejmenší
jež mají rádi sníh
a můžou opět vytáhnout
na své kopce vše
co po sněhu jezdí
od saní až po lyže

Sníh padá dál a dál
a venku se něco valí
byloto malé a teď velké
ha už vím
sněhulák se staví

Sníh padá dál
a vločky sněhové
dál halí tu naši zem
pod bílím to závojem
padajícího sněhu
Autor JarekBrnoCz, 13.07.2009
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí