Ptáček na okapu

Ptáček na okapu

Anotace: Taková ztřeštěná...:-)O ptáčku a kočce, co jej chce sníst..."já" se chci trefit do okapu a ptáčka tak vylekat,ale místo okapu sejmu kočku...

Skáče ptáček po okapu
Vesele si zpívá
Tu zahlídnu černou tlapu
A kočku jak se naň dívá
Ach ptáčku nechoď k ní
Kočka už se krčí
Ta potvora tě jistě sní
Mé hrdlo zlostí vrčí
A tak hodím kámen
Zavřu oči zděšením
Snad není s ním ámen
Procitnu až vřeštěním
Ptáček vzlétá k oblaku
Kočka padá k zemi
Já chtěl se trefit do okapu
Teď kočky líto je mi
Autor Márinka09, 14.07.2009
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí