Jarní zevling

Jarní zevling

Anotace: Jarní zevling

Jaro, léto, podzim, či zima,
Je to úplně jedno.
Ať je jakkoli, je vždy príma,
Hlavně tedy když je vedro.

To si pak jen lehnout do trávy.
Zavřít své smutné oči.
Najednou mě všichni anděle zdraví.
Temno ve mě ničí.

Já jim za to děkuji.
Upřímně a hluboce.
Celkově se uklidňuji.
To je dobře velice.

Začátek jara.
Začátek klidu.
Konec temna.
Konec chmuru.
Autor James Tony, 15.07.2009
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí