Lidé zvířata a rostliny

Lidé zvířata a rostliny

Anotace: všechno mění se v závislosti na čase...

Lidé, domy...
zvířata, příroda a stromy.

Rostliny, země, zelená,
ohrada pro všechny stavěná.

Dýchat, ve vzduchu mávat,
všemu kolem pozdravy dávat.

Síra, černá, hoří,...dlouhý okamžik,
nevíš li cestu zeptej se,
větou krátkou a na konci otazník.

Mraky, bílé, krásné...nebem plují,
zítřky, blízké, jasné...tě objímají.

Lidé, zvířata a rostliny,
mění zemi, dlouho...a zůstanou piliny.
Autor greenus, 21.07.2009
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, hellla, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí