Letní lenošení

Letní lenošení

Anotace: básnička o myšlenkovým vakuu:-D

Sedím si tak v trávě,
dobrou náladu mám právě.
Slunce se odráží ve vodě
a na jezeře se líně houpou lodě.
Ze svého místečka ve stínu,
koukám se na nedalekou mýtinu.
Poletují si tam včely a čmeláci
a já nemám absolutně nic na práci.
Lenoším a přemýšlím,
o všem, co ještě nevím.
O budoucnosti, o světě,
o tom, jestli poletíme k tetě.
Jedna myšlenka absurdnější než druhá,
přestávám pro ně nacházet slova.
Raději toho nechám,
děním kolem se kochám.
Pozorovat, usmívat se, užívat si.
Chcete mi snad vynadat? Tak aťsi.
Jsou letní prázdniny a sedím v trávě dále
a i tu dobrou náladu mám stále.
Autor síkorka, 27.07.2009
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo... ještě trochu těch prázek by neškodilo...

30.08.2009 23:44:00 | genca

Doslova...

27.07.2009 18:19:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí