Polapení

Polapení

Anotace: ...

Být duhou na tvé skořápce
Zaplétat se do proutků z perletě
Do hlubin smaragdů pro tebe se potápět
A v modřínů háji tě rozfoukat, země

Do příbytků jara ukrýt tvé slzy
Zadýchané hladiny z křišťálů zimy
Mrštěné do kopřiv par pyšných srpnů
Ty mlžné časy říjen spolyká léta zas

Nadějí plachou nedbalé plýtvá
Běh kroků do listů vrývaje nám
Jehličí zabodá do pírka stínu
A proradně utíká čas zloděj nás
Autor Shia, 31.07.2009
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ta forma...jinak moc dobry ;)

31.07.2009 20:41:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí