Setkání

Setkání

Anotace: psaní dvou básníků Taca a JarekBrnoCz-další úžasná spolupráce :-)

27.07.09 08:06
psaní dvou básníků Taca a JarekBrnoCz

Setkání

Setkání v zeleni přírody
odhozený obaly civilní
křišťálové kapky rosy
posvětí duše odhalené
v kouzelné chvíli jedinečné

jež tají dech
po jemných dotecích
mnoha polibků
a spojení těl
v lůně přírody
mezi kapkami rosy
a hřejivými paprsky
vycházejícího slunce
obloženi tichem
protkávané jen ptačím zpěvem

čas
zastavil svůj běh
na svěžích lukách
kde motýl se roztančil
na paletě květinových barev

kde položeni
jsme oba v trávě
s hřejivým pocitem
a pohledem na luka
jež nás kryjí
kde i ptačí let
je tak úžasný
jako náš vzdech
ve slastném spojení

každým dotekem
zvýší se plamen touhy
vášeň po krůpějích
na kůži dopadá

zašuměl les v povzdálí
a vítr lehounce pohladil
po tváři stéblem trávy

jemně píšeme poezii
okamžiků na svá těla
jež se nám
v plné touze rozezněla
neztratíc lásku
něžnost a cit
v přírodě plných kouzel
a okamžiků
Autor JarekBrnoCz, 10.08.2009
Přečteno 346x
Tipy 15
Poslední tipující: carodejka, Mbonita, Psavec, labuť, Tacca, Radek.oslov.Šafárik, mamina, Květka Š., Kapka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadherne!

17.08.2009 01:31:00 | carodejka

...téže i Tobě Ilono,hl.dík patří Tobě spolupráce s Tebou je velmi příjemná a inspirující

10.08.2009 14:33:00 | JarekBrnoCz

..díky Jarku..citlivá duše se ve Tvém psaní odráží,všechny
nás tu něco spojuje a tak se ve psaní krásně doplňujeme..

10.08.2009 13:04:00 | Tacca

co víc napsat,dobrý

10.08.2009 12:09:00 | Radek.oslov.Šafárik

ST - úžasné setkání v modrém a v kouzelné přírodě. Přeju úspěšné pokračování...

10.08.2009 09:49:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí