Pouštní anabáze

Pouštní anabáze

Anotace: Cestovní kanceláře vás nenechají ve štychu

Pouštní anabáze

Hej, zastavte v poušti,
Před oázou spásy !
Však doplazíte,
Pochopíte zpátky…

Pískové duny
S větrem o závod
Do tváře šlehají
Co je to za národ ?

Beduín v turbanu
S velbloudím trusem
V ruce to žmoulá
Klepu se hnusem…

Studánka čeká
Na tvé hrdlo
Svlažíš se, proč jsi tu ?
Ty trdlo !

Nakonec přežiješ
Skupina čeká
Cestovní kancelář
Odjela včera…..
Autor v.hercik, 18.08.2009
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí