Miluju září

Miluju září

Anotace: kde se lidem daří

Září na mě mává
a cítím chladná jitra
 vzduchem letí tráva
barví naše nitra



srpen se předvádí a chce hřát
vydává se ze všech sil
vážně ho však nelze brát
už mu zbývá málo chvil



září se už těší a  usmívá
až vydá svoje plody
slunce sice ubývá
i tak přijdou hody



laskavé září rozdává
pokoru a zamyšlení
z korun stromů mává
sobotnímu odpoledni

Výsledek obrázku pro září

Autor Akyš, 23.08.2009
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Září je krásné...souhlasím :-)

01.09.2009 20:56:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí