Báseň ovčí

Báseň ovčí

Anotace: To jsem takhle jednou nemohla usnout, tak jsem počítala ovečky a tohle z toho vzniklo :)

Jedna ovečka, běží,
a venku krásně sněží,
druhá ovečka za ní,
jen dobíha ji steží,
třetí ovečka nepobířá
kam ta první tolik pospíchá,
čtvrtá společně s pátou
už moc dobře pointu chápou.
Že první ovečka co běží,
nemá ráda, když venku ledově sněží.
A tak se snaží co nejrychleji jít,
aby už mohla, ve své stají, sladce snít.

A kdepak je ta šestá ovce?
Kde se loudá? Kdopak ví?
Že šesté se do stáje moc nechce,
prý nerada v noci spí.
Ráda courá ve sněhu,
dělá andělíčky,
nebo s další ovcí ve stanu
hrajou si na kouzelníčky.
Autor Lamagra, 23.08.2009
Přečteno 655x
Tipy 5
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Agniezka, Drive Mad
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera ať se ti krásně spí andílku :)

13.10.2009 20:48:00 | Alien.v.v.s.

dooobrý, tak dnes můžeme počítat ovečky spolu..;o)

13.10.2009 02:18:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí