Růže

Růže

Anotace: něžný to poupě květ

19.12.2008-20.12.2008

Růže

Růže
to krásná květina
plná různých barev
jež každá něco znamená
pouze rudá však
na jevo dává
lásku a něžnost
v sobě skrývá

Růže rudá
jež je tak tajemná
lístky pokrytá
trním chráněná

Růže
to krásné poupě květ
Ti lásku vyznává

Růže rudá
jako Tvoje krev
s trním spojená
co jedna růže
to krev Tvá
jež musí být
krví poznamenána

Růže
to symbol
věčné lásky
v trní
krví obětována

Růže
jako láska
jež trvá
ve Tvém srdci
zakořeněná
krví Tvou spojená
Autor JarekBrnoCz, 24.08.2009
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Tacca, Květka Š., Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naprosto souhlasim ;)

24.08.2009 18:35:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí