Ptáci tak bezostyšně lžou

Ptáci tak bezostyšně lžou

Anotace: 6.6.2008 - svaťák...ten jejich zpěv mě fakt vytáčel:-))

Ptáci tak bezostyšně lžou
a houpají se při tom na stromě
ptáci tak bezostyšně lžou
když zpívají jak je tu ohromně.

Ptáci tak bezostyšně lžou
a je jim jedno mé trápení
ptáci tak bezostyšně lžou
tak hodila jsem po nich kamení.

Ptáci tak bezostyšně mlčí
nejsou tu, odlétli? Umřeli?
Ptáci tak bezostyšně mlčí
však komu by taky chyběli.

Ptáci tak bezostyšně klovou
do mého srdce pustili se docela
ptáci tak bezostyšně klovou
vždyť já to přece takhle nechtěla...
Autor Jahudka167, 25.08.2009
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ptáci za to nemůžou, ale jinak hezké veršování.

25.08.2009 12:07:00 | hypertenze

A jsou to práci nebo tvé druhé já...

25.08.2009 11:59:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí