Příroda se zbláznila, stejně jako ČEZ

Příroda se zbláznila, stejně jako ČEZ

Anotace: Jen taková rýmovačka na prší prší.

Prší prší, jen se leje
vítr z bouří kroupy seje
z nebe jako z proudnice
kropí voda ulice.

Kroupy jako polena
padaj jako splašená
úroda je náhle v tahu
rolník si jen promne bradu.

Silný vítr jako prase
láme stromy přímo v pase
klády jako balvany
sráží nosné stojany.

Všichni jsme bez elektriky
ČEZ bude mít nové triky
lesáci maj spousty vrásek
místo lesa shluky pasek.

Splašky místo řek
kdo by to jen řekl.
Příroda se zbláznila
asi se nám splašila.
Autor Ďábel sám, 25.08.2009
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Zefi, Tacca, hanele m., isisleo, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí