April rain

April rain

Anotace: Sice v jinou roční dobu, ale víte jak ;)

Nebeské kapky na parapet bubnují,
spánkové tepny mi zběsile pulsují.
Čekám, až zvonek dveří zazpívá,
nemám ráda tahle rána deštivá.

Aprílový déšť je šílené počasí,
každý z vás jistě mlčky souhlasí.
Přináší hojně radost, stejnak smutek,
stačí pouhý jeho mrazivě horký dotek.

Hříšné myšlenky, nevinnost sama,
co okamžik, to začíná nové drama.
Pírka bělostná či křídla zlomená,
jak velký rozdíl to pro nás znamená?

Stále prší, za pár minut však už sluníčko,
apríl si s námi zahrává více jak maličko.
Pak na dveřích se zvonek silně rozezní,
polibkem se shledají milenci pompézní.
Autor Wyrda, 05.09.2009
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí