Přichází

Přichází

Anotace: Přichází nepoznán s paletou barev na dlani.

Zadul ze strnišť s ozvěnou letních stínů
a křehké kolébání listů zpívá pavoučí písní.

Zazářilo září a den usedá ke krbu,
kde vůně pasek stoupá pod rozdováděnou oblohou.

Z lesů přichází,
lehkým krokem vkročil do kraje s malířskou paletou na dlani.

A barevné noty,
hrají po hájích buků, habrů a staletých dubů.

Dobrý den, podzime.
Autor Hombre, 24.09.2009
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

I za oknem už dýchá atmosféra, jako v tvé básni...

25.09.2009 07:14:00 | labuť

hezké přivítání :)

24.09.2009 18:55:00 | Tömätäri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí