Večer

Večer

Anotace: Stmívá se, stmívá se a večer si nalil noci.

Stmívá se, stmívá se a večer si nalil noci,
noci, která oblékla měsíc do oblačné čepice.

Siluety stromů malují lidské stíny pod svítící lampy,
a osamělá kavárna mrká jasnými okny.

Ulice zývá od východu k západu,
a klíčící ticho line se městem.

Jeden pocestný jde tím městem,
směřuje k půlnoci,
kde se zastavuje čas,
pro tebe, Christien.
Autor Hombre, 29.09.2009
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Moc pěkný, přijde mi to takový příjemně podzimně ponurý...

25.02.2012 13:40:01 | Zolka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí