Měsíc

Měsíc

Anotace: stará básnička

Měsíc krásně září
Vytvoří ti úsměv na tváři
Svou ruku mi dej
K nám se přidej
Měsíc krásně září
Tak pojď s námi ven
První paprsek na tváři
Poví ti kdo jsi
Až na tebe zazáří
Tak neusni
Tomu pocitu se poddej
Ruku svou mu dáš
S láskou věř mu
Duši svou mu zaprodáš
Zavolej mu
Srdce otevři
Neboj se jít
Na lásku nezanevři
Nenech si ji vzít
Až zastaví se čas
Budeš jeden z nás
Pak budeš psát
Co cítit smíš
Budeš lkát na měsíc
Až hlavu zvedneš víš
Autor Alien.v.v.s., 30.09.2009
Přečteno 375x
Tipy 8
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, harmony, Sweet KiWi, Agniezka, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása...

04.10.2009 18:16:00 | Heavy

ST! A v neděli je úplněk..;o)

30.09.2009 16:28:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí