Příběh vločky

Příběh vločky

Anotace: ...

Vločky se snáší na zem,
bude tu z nich sníh.
Bude tu rázem,
přináší nám smích.

Když však přistaje ti na dlani,
dlouhý život pro ni není.
Honem se koukni na ni,
než ve vodu se změní.

Na dlani tvé rozehřáté,
ona rychle roztaje.
Chyť ji jednou i po padesáté,
stejně to tak pořád je.

Proto nech ji,
aby mohla žít.
podívej se na ni,
je ráda, že tu může být.

Bude ti pak vděčná,
za to co jsi udělal.
Bude skoro věčná,
když umřít jsi ji nenechal.
Autor Alien.v.v.s., 01.10.2009
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo, na krásu se člověk musí umět dívat srdcem..;o) ST!

01.10.2009 23:50:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí