Jenom další krok vpřed

Jenom další krok vpřed

Anotace: není to báseň a neni o přírodě.Možná je to poeticky psaná proza a možná ani to ne.Je napsaná v období roku kdy jsem splynutí s přírodou nejblíž a velice to vystihuje atmosferu a prostě jsem chtěla aby to tu bylo.

Když se podíváš do zrdcadla zapomnění a otočíš hlavu, uvidíš přítomnost v jiných barvách. Jenže pořád nevěříš, nebo doufáš? Vzpomínáš? Stopy těch letních dnů tam jsou a asi i zůstat chtěj. Jeho přítomnost tě níčí a zárověň nabíjí. Potřebuješ aby zmizel. Nechceš žít z těch náznaků co nejsou. A jeho pohled plnej modrejch odlesků tě pohlcuje a stahuje dolů...Rozbíjí ty jistoty a bourá to, co tě drží nahoře. Jenže jména v mysli se mění a ty seš zmítaná pocitem, že nic neni správně. Plácáš se v těch stavech a žebřík ti nikdo nepodá. Nebo podává a ty na něj nedosáhneš...ale aspoň víš, že tam nákej je.Aspoň, že tak. Žij už kurva budoucností. Stránky se dávno otočily a píšeš dávno do další knihy. Jeho oči nezáří pro tebe a jeho srdce netluče v rytmu tvýho jména.



Rovnice o dvou známých (nebo třech)
může být těžší, než když máš pár neznámých do počtu. Zvlášť jdeli o dvě lidský srdce.
Autor urcite.me.neznas, 04.10.2009
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Heavy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí