Podzimní variace

Podzimní variace

Teplo v kůži, které hřeje .
Barevné listí, hložinky s trny,
Pohled z křoví ustrašené srny.
Podzimní variace pro malíře,
Sluneční den za všechno může.
Teplé lůno matky Země láká,
Dívej se kolem, uvidíš veveřáka.
Vysoko v bezpečí nad tvojí hlavou,
Pokřikuje, hraje si na schovávanou.
V tu chvíli vidíš modré nebe,
V korunách stromů vnímáš kousek sebe.

To příroda k tobě hovoří,
Jemný vánek s tebou švitoří.
Milujme přírodu, ještě máme čas.
Zachyťme okamžik ve větru.
Barevné tóny duhy.
Nahmatejme v sobě mízu stromů.
Oblečme se do šatů z pavučin.
Podzim je tady, tak pojďme
podlehnout jeho kouzlu.
Autor devcatko z jetele, 08.10.2009
Přečteno 581x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, jerabina, Puskin, Paulín, Hazentla, Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí