Noční obloha

Noční obloha

Anotace: ???

19.5. 2007 večer

Noční obloha

Jsme spolu
položeni oba v trávě,
spolu si povídáme,
myšlenky nám proudí
při pohledu
na noční oblohu
se nám zraky pojí,
jak hvězdy vycházejí,
nebe tak čisté…

Ležíme
vedle sebe
a mluvíme o té nádheře
jež se děje

přitom se
k sobě tulíme.

Oči se nám pojí
při pohledu na sebe,
letmé dotyky
pár polibků přichází…

A hle,
hvězda padá,
čas právě přichází,
a zas své pohledy
vracíme k sobě
a noční obloze zpět
a sledujem
tu noční oblohu
jak je krásná
a vlažná noc…
Autor JarekBrnoCz, 09.10.2009
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí