Moknoucí kočka

Moknoucí kočka

Anotace: Když pořád prší...

Chtěla bych umět popsat déšť,
jak si tak po kapkách
stéká.
/co se ho sem ale vejde/

Chtěla bych umět milovat déšť,
co mi teď na kožich
vtéká.
/to tedy dost dobře nejde/

Chtěla bych umět odpustit dešti,
že už mě celou
zmáčel.
/a jak se mu to daří/

Chtěla bych umět zakázat dešti,
aby se na mne dále
snášel.
/lov na myši mi maří/

Chtěla bych umět promluvit s deštěm,
ať nechá těch svých
choutek.
/můžu říct akorát sobě/

Chtěla bych umět skoncovat s deštěm,
najít si svůj suchý
koutek.
/pak stulím se, páníčku, k tobě/
Autor KockaEvropska, 13.10.2009
Přečteno 341x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Olbik, Nussichoco, Nergal, Psavec, mademoiselle secret, Lea Aura, Linzerka, CORONATION, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se mi libi o fous vic, takze ST ;)

14.10.2009 22:32:00 | Nergal

dobrý

13.10.2009 13:04:00 | Linzerka

Tvé básně jsou fakt úžasné,
čtu je 3x
celou,nad /-řádky-/,potom řádky v/./...
paráda.

13.10.2009 11:36:00 | Květka Š.

má hravá kočička zavřela očička, stulila se ke mně a přede. Déšť za oknem - idylka.

13.10.2009 11:03:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí