Obracím se k Tobě

Obracím se k Tobě

Anotace: .........

Obracím se k Tobě, přírodo zkušená.
Obracím se k Tobě, Ty skutky lidí skroušená.
Ty prý víš vše, svá tajemství před světem schováváš,
tak dej mi prosím odpověď, neb rady dobré rozdáváš.
Ukaž mi tu správnou cestou,
po níž se mám nechat vést.
A nenech slané slzy po mé tváři stále téct.
Autor Lenny, 21.11.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jéééto je pěkný!!! Moc se mi to líbí. Kéž by fakt uměla poradit! Hlavu vzhůru :-)).

21.11.2005 11:50:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí