podzim

podzim

Anotace: mám ráda barvy a vůně podzimu

Zahradou vznáší se vůně zralých jablíček,
podzimní vzduch svým štětcem vnáší barvu do líček,
slunce jen líně se na obloze válí,
už tolik nesvítí,jen kouká na nás z dáli.
Stromy se oblékly pestrými barvami,,
podzim se připlížil,zmáčený kapkami.
Slunce se schovává na nebi za mráčky ,
už čmeldové neboří do kytek sosáčky.
Tak tohle je podzim,léto už zmizelo,
koukám se z okna ven,už zase pršelo,
cesty jsou mokré a tráva se zelená,
nebe je šedivé,příroda znavená,
Ježci si sbírají spadaná jablíčka,
sbírají zásoby,než svinou se v klubíčka.
Ještě mají spoustu času ,
ještě si vychutnáme podzimu krásu,
Až podzimní slunce prohřeje zkřehlou zem,
až prosvítí barevné koruny stromů,
s košíkem plným hub vylezem z lesa ven,
a spokojeni najdeme cestu domů.
Autor Aliklat, 19.10.2009
Přečteno 667x
Tipy 4
Poslední tipující: Gogo.77, Dreamer.In.The.Inside, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný podzim,až někde na ty hromady sněhu...

19.10.2009 10:57:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí