První sněhy

První sněhy

Anotace: ...

Vítr si nazul péřové botky
kope nám penalty do zad
krajina svátečně prostá
čeká na vítěze
čeká na nový obřad

A okolo radosti jako na pouti
rojí se bílí chrousti
z dlaní je vyzobou moje rty
hladoví kohouti

Pak na vrcholu závěje
na sloním hřbetu
zhluboka natáhneme
mrazivou cigaretu
Autor zef, 21.11.2005
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám ráda zimu a neděle,ale tvá báseň zní skvěle.

01.12.2005 15:01:00 | takova

tahle je přímo zimně krásná i s tou mrazivou cigaretou! Stovečka jako vyšitá!

22.11.2005 13:05:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí