vlezlá zima

vlezlá zima

Anotace: Je mi velká

Chlad přepadl tě ráno
poté co jsi vyšel ven
ne není ti přáno
aby to byl pouhý sen.

Do morku kostí
leze za tebou
umrzá nos ti
ruce též zebou.

Zavřeš oči vesele
myslíš na léto
studí cos na čele
hle vločka je to.

Tak lidí stojí
jiných desítky
zima se rojí
nebere servítky.

Sehni se člověče
pokloň se přírodě
teplo ti uteče
nebudeš v pohodě.
Autor Čoki, 19.10.2009
Přečteno 568x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., labuť, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí